DA     |     EN     |    DE​    |    FR

​RM Bilservice

​RM Bilservice, Danderyd, Sverige

​RM Bilservice i Danderyd ​i Sverige er et af Europas mest moderne skadeværksteder.

Værkstedet servicerer de mest eksklusive bilmærker. Her tages der hånd om din bil, så alle garantier bevares, og alle funktioner er upåvirkede af den skade der skete på bilen.

At udføre sådant arbejde kræver det bedste udstyr, - derfor har vi på RM deltaget i udviklingen af sådant udstyr. F.eks. har vi fra F.K. Teknik/Design ApS i Danmark fået et stort antal depotvogne, udviklet specielt til vort værksted. Alle dele som afmonteres, opbevares sikkert til de igen skal sættes på bilen.​

Igennem mange år har F.K. Teknik/Design ApS fra Danmark været vor foretrukne leverandør af det meste af det specialudstyr, som er en del af et moderne værksteds lakereri.

Vi har lært ved egen erfaring, at produkter leveret fra F.K. altid lever op til vore forventninger, som er høje. Vi ønsker at yde det ypperligste på vort værksted, og det kræver de bedste værktøjer. Serviceniveauet hos F.K. er meget højt, og modsvarer vore forventninger til en leverandør af udstyr, der er så vigtigt for vor produktionsproces. Vort specialuddannede personale har krav på at være godt udrustet til at levere den højeste kvalitet til vore kunder.​En lakering kan bestå af indtil 50 arbejdsprocesser, og hos os er intet overladt til tilfældigheder. Lakering er et tidskrævende håndværk, som F.K. leverer de bedste værktøjer til udtaler Urban Magnusson, som er leder af dette fantastiske værksted. (www.rmbilservice.se)

Vi glæder os til at se jer igen i 2024.

​FK TEKNIK DESIGN ApS

FK TEKNIK DESIGN ApS

Munkevænget 4, 5492 Vissenbjerg 

Tlf.: 64821865

E-mail: mail@fkteknik.com

CVR: 14373896

fkteknik.com


Vi er AAA rated i mere end 10 år.

Vi støtter kampen mod kræft

FK Teknik Design ApS har støttet kampen mod kræft i en længere årrække.