DA     |     EN     |    DE​    |    FR

Dyrup Autolakering​

Vi er et kvalitetsbevidst autocenter certificeret efter KS2000 og ISO9001, der opfylder kundens ønsker, giver god service og udfører altid vores arbejde professionelt. Til det formål har vi brug for de allerbedste værktøjer. Det har altid været et naturligt valg for os at arbejde sammen med F.K. Teknik/Design ApS på dette område. De hjælpeværktøjer vi får derfra har altid hjulpet os til at kunne levere den kvalitet vi ønsker, og som vi med vor faglige stolthed kan stå inde for.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. I et marked, som er presset meget på pris og på at kunne levere hurtigt, så kunden ikke længere end højest nødvendigt skal undvære sin bil, er det vigtigt at have de allerbedste værktøjer. F.K. har aldrig skuffet, men igennem årene hjulpet os til at kunne leve op til vor målsætning om hurtig levering af høj kvalitet.

Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer. Vi er overbeviste om, at ingen anden leverandør end F.K. kunne have hjulpet os bedre, - heller ikke med at undgå reklamationer, - gode værktøjer er hos os, ligesom mange andre steder, næsten det halve arbejde.

For at sikre et højt serviceniveau sørger Dyrup Autolakering for at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger. Derfor er det vigtigt for os, at vore hjælpemidler indfrier vore forventninger, og de produkter vi har fra F.K. har altid levet op til forventningerne, og samarbejdet har været upåklageligt. www.dyrupautolakering.dk

Vi glæder os til at se jer igen i 2024.

​FK TEKNIK DESIGN ApS

FK TEKNIK DESIGN ApS

Munkevænget 4, 5492 Vissenbjerg 

Tlf.: 64821865

E-mail: mail@fkteknik.com

CVR: 14373896

fkteknik.com


Vi er AAA rated i mere end 10 år.

Vi støtter kampen mod kræft

FK Teknik Design ApS har støttet kampen mod kræft i en længere årrække.